چیلر\تراکمی #آب_خنک، #چیلری است که بر# اساس چرخه #تبرید #تراکمی کار کرده و نیازمند #کمپرسور می‌باشد. آب خنک بودن این چیلر نیز مربوط به نوع #کندانسور آن است. در کندانسور آب خنک، از آب برای سرد کردن گاز مبرد و تبدیل آن به مایع استفاده می‌شود. خود آب خروجی از کندانسور نیز برای سرد شدن، نیازمند برج خنک کن است.

.

.

.

چیلر آب خنک مخصوصا در بارهای سرمایش زیاد دارای بازدهی بیشتری است. چیلر تراکمی آب خنک از تبخیر آب برای گرفتن گرما استفاده می‌کند که از نظر مصرف انرژی نسبت به کندانسور هوا خنک بهتر است. همچنین آب دارای ظرفیت حرارتی بیشتری نسبت به هوا است و خنک کاری با آن راحت‌تر است.

چیلر آب خنک می‌تواند بارهای سرمایشی بزرگتری را نسبت به چیلر هوا خنک پاسخگو باشد.

چیلر آب خنک به دلیل قرار گرفتن داخل #ساختمان، بیشتر عمر می‌کند.

.

.

.

معایب چیلر آب خنک


چیلر آب خنک نیاز به برج خنک کن و جریان دائمی آب دارد. در صورت وجود مشکل کمبود آب، از این نوع چیلر نمی‎‌توان استفاده کرد.

چیلر آب خنک در درون ساختمان نصب می‌شود و ابعاد بزرگی نیز دارد. بسته به نوع کمپرسور، نویز و ارتعاش زیادی را تولید می‌کنند.

چیلر آب خنک هزینه نصب و نگهداری بالایی دارد.

چیلر آب خنک به دلیل نیاز به موتورخانه، تعداد پمپ بیشتر، برج خنک کن و تصفیه آب، فضای زیادی را اشغال می‌کند.

.

.

.

#چیلر #چیلر_تراکمی #چیلر_جذبی #چیل #چیلر_جذبی #چیلر_آب_خنک #چیلر_آب_خنک #برج #ساختمان_سازی #برج_سازان #برج #برج_سازی #برج_الاسد #برج_ساز  #ساختمان #بیمارستان #خیرین #بیمارستان_سازی #برج_سازی_تهران

چیلر


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها